ELEVFORENING FOR GAMLE ELEVER

En gruppe engagerede elever har oprettet en elevforening for Broby Sportsefterskole, som officielt blev
stiftet d. 16. marts 2019.

Formålet med elevforeningen er 3-foldigt:

1. At samle gamle elever fra Broby Sportsefterskole.
2. At opretholde gamle elevers tilknytning til efterskolen.
3. At bidrage til opretholdelse af kontakt blandt de gamle elever og således styrke fællesskabet.

Disse formål vil bl.a. indfries ved at arrangere forskellige aktiviteter i løbet af året - både på og udenfor
skolen. Arrangementerne vil være for alle gamle elever fra Broby Sportsefterskole, men medlemmer af
foreningen vil selvfølgelig få fordelagtige priser, samt mulighed for at booke billetter før alle andre.
Hvis du vil følge med i det seneste nye fra foreningen, kan du læse mere på deres officielle Facebookside:
www.facebook.com/BrobySportsefterskoleElevforening/

TILMELDING TIL ELEVFORENING:
Bliv nemt og hurtigt medlem af elevforeningen via Mobilepay!

I dit kontingent får du:
- Direkte invitation via mail til alle vores arrangementer, herunder det årlige elevmøde.
- Fordelagtige priser til alle vores arrangementer, herunder det årlige elevmøde.
- Mulighed for at få plads før alle andre til vores arrangementer.
- Hygge, sjov, minder og fællesskab.

Du kan vælge imellem to typer:
1 ÅR: 150,-
3 ÅR: 450,-

Betal det ønskede beløb til Mobilepay og angiv i tekstfeltet: Navn, mail og årgang.

Kan det hele ikke nå at stå der, er det vigtigste at du angiver fornavn og mail, således vi kan informere dig
om arrangementer.
Beløbet betales til Mobilepay: 406432

KONTAKT:
Facebook: www.facebook.com/BrobySportsefterskoleElevforening/

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Note: Man skal gerne kunne trykke direkte på mailen)

BLIV EN DEL AF BESTYRELSEN:
Har du lyst til at blive en del af bestyrelsen, kan du kontakte os via vores Facebookside eller på mail: