Elevmøde

Elevmøde finder sted den 27. april 2019 kl. 12.00

Elevmøde for tidligere elever der har gennemført et år på Broby Sportsefterskole, Broby Efterskole og Nørre Broby Fri- og Efterskole.

Skolen og en gruppe engageret gamle elever har planlagt et super fedt elevmøde for 2019.
Til årets elevmøde vil vi tage Jer med tilbage til en de bedste tider i Jeres liv - efterskoletiden. Der vil således være fuld fokus på minderne og ikke mindst ’efterskoleånden’ hele dagen igennem.
Så kom og se dit gamle værelse, hils på din gamle roomie og deltag i nogle af alle de aktiviteter der vil være i løbet af dagen!
Program:
12:00-13:00:
- Indkvartering m. sandwich, kaffe og kage
13:00-14:00:
- Velkomst v. forstander Ulrik Lind Christiansen
- En ny elevforening for Broby Sportsefterskole startes!
- Sang
- Gymnastikopvisning med nuværende elever
- Gymnastikopvisning med gammelt elevhold
15:00-17:30:
- Mulighed for rundvisning
- Mulighed for at deltage i diverse aktiviteter (såsom brætspilshygge, spring, volley, sang, fodbold og ”Tips 13” omkring skolen)
- Mulighed for årgangsfoto
- Mulighed for snak og hygge med både gamle elever og lærere
17:30-19:00:
- Køkkenet stiller med en lækker 2-retters menu med tilhørende sodavand
- Jubilarer fejres
19.00-19:15:
- Elevmødet slutter, og der er evt. afgang med bus til Odense Centrum (for dem med billet)
20:00-22:00:
- Afterparty i Odense! Der er arrangeret privatfest på A-bar i Odense Centrum, hvor der kun er adgang for os de første 2 timer. Herudover har vi fået favorable priser, så der vil i disse timer være 5-kronersbar. Så på med festtøjet, og gør jeg klar til en sjov aften! OBS: Der er kun adgang for dem over 18!
22:00 - ?:
- Dørene hos A-bar åbner for alle, og der er fri leg!

Der vil til dette arrangement være to billettyper:
- Deltagelse i elevmødet og adgang til afterparty i Odense (125 kr.)
- Deltagelse i elevmødet, bus fra skolen ind til Odense centrum og adgang til afterparty i Odense (175 kr.)

Elevmødet er for tidligere elever på Broby Sportsefterskole.
OBS: Der vil IKKE blive serveret alkohol til elevmødet. Indtagelse af alkohol til elevmødet er imod skolens reglement!

TILMELDING SKER HER: https://billetto.dk/e/elevmode-broby-sportsefterskole-2019-billetter-337496

S.U. fredag d. 1. april 2019 kl. 22.00

Start og slut