Engageret ildsjæl og efterskolelærer

Er du en dygtig og engageret efterskolelærer, som nyder samspillet med unge mennesker, kan se det fantastiske i elevers forskelligheder og ser relationsarbejdet som en naturlig del af lærergerningen. Så tilbyder vi her et spændende job.

Vi er en udviklingsorienteret grundtvig/koldsk sportsefterskole, hvor vi arbejder på at skabe de bedst mulige betingelser for at give vores elever et vigtigt dannelsesår.  Vi har 150 forventningsfulde og glade elever og et mangfoldigt udbud af sportsaktiviteter og fag. Vi vægter alsidighed og bredde, og hos os er det vigtigt, at eleverne møder sportsgrene de ikke nødvendigvis er eksperter i.

Kulturen på Broby Sportsefterskole er uhøjtidelig, tillidsfuld og med fokus på fællesskabet og du vil møde en engageret, kompetent og fantastisk lærerflok, som står klar til at tage godt imod dig.

Vi mangler en efterskolelærer fra 01. august , som kan undervise i matematik og fysik samt 1-2 sportsvalgfag. Udover undervisning forventer vi naturligvis, at du har lyst til efterskolearbejdet, der også indebærer aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktion.

Yderligere oplysninger angående stillingen fås ved henvendelse til forstander Ulrik Lind 27 455 777 eller afdelingsleder Morten Lykke 61 674 494. Ønsker du at læse mere om skolen gå til www.brobysportsefterskole.dk. Der er tale om en fastansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen og relevante bilag sendes elektronisk som en samlet PDF-fil senest fredag den 04.juni 2021  til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket “Efterskolelærer”. Samtaler afholdes i uge 23.