Gamle elever

Et efterskoleår printer sig ind i huden på dig. Uanset hvor mange gange du kaster dig i Vesterhavet, vil det være umuligt at vaske væk. Derfor gør vi vores ypperste for at hjælpe dig med at holde kontakt til dine efterskolevenner.

Vi har lavet et særligt gymnastikhold for gamle elever, og vi holder vores årlige møde for alle de gamle rødder.

Se information om årets elevmøde herude.

Næste elevmøde er den 27. april 2019.

NY ELEVFORENING

En gruppe passionerede gamle elever fra Broby Sportsefterskole vil gerne oprette en elevforening for alle gamle elever på Broby Sportsefterskole.

Derfor indkaldes der til stiftende generalforsamling, hvor formålet er at danne en foreløbig bestyrelse, som skal have virke ind til den årlige generalforsamling, der vil finde afsted til elevmødet d. 27. april 2019.  Her vil den endelige bestyrelse blive valgt.

Den stiftende generalforsamling vil finde sted lørdag d. 12. januar 2019 kl. 16.00 på Broby Sportsefterskole.

Hvis du ønsker at deltage i den stiftende generalforsamling d. 12. januar, skal tilmelding ske til Signe Libak på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
I emnefeltet skrives der: ”Tilmelding til stiftende generalforsamling”. Du skal ved tilmelding skrive dit fulde navn, og hvilken årgang du gik på Broby Sportsefterskole, da den stiftende generalforsamling kun er for gamle elever.

Se vedtægterne der skal godkendes her: KLIK HER